Maskerinat Transparente

ZGJIDHJA IDEALE PËR TË RIGJETUR BUZËQESHJEN TUAJ

PËRSE?

Falë një qasje të sigurt dhe një shkalle të lartë suksesi,maskerinat transparente përfaqësojnë një mëtodë të shkëlqyer të trajtimit që gjithnjë e më shumë janë pacientët ata që e kerkojnë. Giovanni Bona Dental Clinics përdorin tashmë prej kohësh teknologjine Invisalign® për te zgjidhur problemin shqetësues të crregullimit të dhëmbëve.

PËRSE T’I ZGJIDHNI ATO ATËHERË?

Maskerinat transparente janë me pak fjalë:
TË REHATSHME :  Në krahasim me aparatet fikse maskerinat transparente janë më komode.
TË LËVIZSHME :  Është e thjeshtë të heqim maskerinat transparente për të ngrënë ctë doni . Nuk ka tela që grumbullojnë ushqimin dhe pengojnë fillin dentar.
KOMFORT :  Me maskerinat transparente nuk duhet të keni frikë të buzëqeshni Pjesa më e madhe e njerëzve nuk do ta kuptojnë që i keni vendosur

Maskerinat transparente ofrojnë zgjidhje për një larmi problemesh orale dhe pikërisht falë pamjes estetike që kanë pacientët janë më të predispozuar për ti vendosur ato

 

SI FUNKSIONOJNË

MBLEDHJA E TË DHËNAVE

Si fillim mjeku merr masën e çdo detaji dentar të pacientit

 
TRAJTIMI SETUP

Mbi bazën e disa instruksioneve të dhëna nga mjeku Invisalign® krijon një model virtual të trajtimit ortodontik duke simuluar një lëvizje progresive të dhëmbëve

 
MODELET 3D

Modelet përgatiten me anë të skanimit 3 D që shërben për të realizuar maskerinat transparente

 
DITË E NATË

Pacientët i vendosin maskerinat ditë dhe natë dhe I heqin vetëm për të ngrënë ose për të larë dhëmbët

MAKSIMUMI PËR TY
 
Inxhinieri Precize Nëpërmjet Eksperiencës dhe Shumë Kërkime
 

Me teknologjinë e INVISALIGN ® kemi ndihmuar dhjetra pacientë për të pasur një buzëqeshje më të mirë Në klinikat tona ne përdorim vetëm material të cilësisë së parë dhe të çertifikuar Çdo maskerinë është e realizuar me Material Robust, për të arritur lëvizje të vështira në Termofusi on dhe zvogëlim automatik për të garantuar maskerina gjithnjë e më të mira dhe Rezistente ndaj njollave dhe ndaj thyerjeve dhe është Markuar me laser për të siguruar gjurmueshmërinë.