test
test
test
test

Ne kujdesemi që ju
të jeni të shëndetshëm

Ne kujdesemi për shëndetin tuaj të shëndetshëm

Kjo nuk është thjesht punë për ne, por kënaqesi e vecantë
që të kujdesemi për shëndetin tuaj sikurse për familjaret tanë.
Contrary to popular belief, Lorem Ipsum is not simply
random text. It has roots in a piece of classical
Latin literature
See All Services  
test
test
test
test

Zgjidhja ideale
për buzëqeshjen tuaj

Ne kujdesemi për shëndetin tuaj të shëndetshëm

Një buzëqeshje e bukur e bën jetën tuaj
akoma më të bukur, e për buzëqeshjen tuaj
kujdesemi ne!
Contrary to popular belief, Lorem Ipsum is not simply
random text. It has roots in a piece of classical
Latin literature
See All Services  
test
test
test
test

Persona të të gjitha moshave,
me cfarëdo shqetësimi apo kërkese,
i mirëpresim në klinikën tonë!

Ne kujdesemi për shëndetin tuaj të shëndetshëm

Dhe do të sigurohemi që cdo procedurë
të kryhet me profesionalizëm maksimal,
pa shqetësime dhe me jetëgjatësi!
Contrary to popular belief, Lorem Ipsum is not simply
random text. It has roots in a piece of classical
Latin literature
See All Services  
test
test
test
test

Ekskluzive: Në klinikën tonë
ofrohet SEDACIONI KOSHIENT

Ne kujdesemi për shëndetin tuaj të shëndetshëm

Sedacioni koshient redukton ankthin dhe frikën te dentisti.
Gjithashtu, rrit edhe shkallën e tolerancës ndaj dhimbjes.
Contrary to popular belief, Lorem Ipsum is not simply
random text. It has roots in a piece of classical
Latin literature
See All Services  
test
test

Ne kujdesemi për shëndetin tuaj të shëndetshëm

Contrary to popular belief, Lorem Ipsum is not simply
random text. It has roots in a piece of classical
Latin literature
See All Services  

Oraret e punës

Hënë – Shtunë (8.00 – 19.00) e çdo kohë tjetër që është e nevojshme për ju

Ekspertizë

Stafi i kualifikuar dhe çertifikuar në universitete në Europë

Urgjenca

Për çdo urgjencë dentare na telefononi në:
+355 69 329 6183

Disa nga trajtimet më të fundit në Art Clinic.

Ju mirëpresim në ArtClinic.
ku shëndeti oral kthehet në art.

Art Clinic lindi në 2015 në zemër  të Tiranës në një strukturë avantgarde nga bashkimi i mjekëve italiane dhe shqiptarë. Eshte një poliklinikë dentare me cmime të ulta por në ndjekje të standarteve dhe protokollet botërore. Aktualisht më shumë se 60% zbritje në të gjitha trajtimet dentale, mjekët e specializuar në kirurgji oral dhe implantologji me përvojë minimum 10 vjeç.

Play Video

Mjekë të specializuar

Ekipi jonë mjekësor përbëhet nga:
4 Kirurgë të diplomuar dhe të specializuar në Universiteti Tor Vergata në Romë.
4 Mjeke dentare Shqiptar të specializuar në Itali.
2 Mjekë Ortodontë
8 Asistentë Dentarë
4 Infermier
Sigurojmë asistencë 24 orë në Italisht

Il nostro team medico è composto da:
4 Chirurghi laureati e specializzati presso l’Università Tor Vergata di Roma.
4 Dentisti Albanesi specializzati in Italia.
2 Medici Ortodontici
8 Assistenti dentali
4 Infermiera
Offriamo assistenza 24 ore su 24 in italiano

ArtClinic po vendos standard në industrinë e kujdesit dentar në Tiranë me:

Teknologji Moderne

Pajisjet më të fundit mund ti gjeni vetëm në klinikën tonë.

Doktorë të Trajnuar

Doktorë të diplomuar në Universitetin Tor Vergata (Romë) dhe specializim në kirurgji orale në Universitetin Aldo Moro.

Suksese te Panumërta

Teknikat e perdorura prej doktorëve tanë sigurojnë një ndërhyrje të sigurtë dhe pa dhimbje.

  Rezervo një takim me ne!

  Përse duhet të zgjidhni ArtClinic

  Ne ofrojmë shërbimet dentare dhe trajtime të bukurisë mjekësore nga mjekë të specializuar, që përdorin produkte të certifikuara, pajisje moderne dhe të sigurta, me çmimet më të mira në vend.

  Turizëm Dentar profesional në Shqipëri

  Cilësi e lartë

  Çmime të lira

  Keni nevojë për një kontroll?

  Lini një takim këtu dhe ne do ju përgjigjemi menjëherë!