Estetika Dentare

ZGJIDHJA IDEALE PËR TË RIGJETUR BUZËQESHJEN TUAJ

KUJTOHENI QË TË KENI NJE BUZEQESHJE PERFEKTE

Në Klinikat dentare Giovanni Bona Dental Clinics ofrojmë zgjidhje estetike për të gjitha rastet në stomatologji.

Zëvëndësimi i dhëmbëve që mungojnë me dhëmbët e zirkonit :  Kjo shmang reflektimin e ngjyrës gri të metaleve dhe ngjyrimit jo estetikë të gingivës
Abutment / Moncon implantesh në Zirkon :  Për ata që kërkojnë maksimumin në estetikë ne propozojmë këto zgjidhje që i japin dhëmbit të implantuar një rezultat të ngjashëm me atë të një dhëmbi natyral.
Zbardhues i dhëmbëve :  Zbardh dhëmbët me një xhel të aktivizuar nga një llambë speciale
Ortodontika e padukshme :  Nëpërmjet sistemit INVISALIGN ® Klinikat tona janë në gjendje të drejtojnë dhëmbët me një pajisje krejtësisht të padukshme.
Për mirëqënien tënde të kujdesit oral besoji klinikave tona