CEREC SYSTEM

JA KU po ju prezantojmë sistemin e ri CEREC®️ AC Omnicam 3D. Me këtë sistem është e mundur të merren masat për protezën që ne do të vendosim në gojën tuaj pa ato materiale e bezdisshme që rrjedhin poshtë fytit tuaj që ju japin ndjesine e te vjellurit. MJAFT me materiale e marrjes se mases në gojë.
PO ! CEREC ky sistem inovativ që na lejon të skanojmë dhëmbët dhe të marrim masen per aparatin ortodontik, per implante, për faseta qeramike dhe brenda pak ditësh do të keni dhëmbët tuaj të përsosur dhe të bardhë.